Menu luk

Åndedræt og isbad for STUDERENDE - boost din velvære og mentale sundhed

Tidspunkt
8. sep. 2024, 12.00 - 13.30
Format
Pusterum
Afholdelsessted
Innercise
Bådehavnsgade 12, 3. sal
2450 København SV
Tilmeldingsfrist
22. august 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Studerende
Åben
0 8

Dyk ned i en verden af velvære i Københavns Sydhavn. Oplev åndedrættets kraft og forfrisk dig med et isbad med udsigt over byen. Nysgerrig?

Effekterne og oplevelserne ved bevidst åndedrætstræning og gradvis eksponering til kulde kan variere fra person til person alt efter deres individuelle udgangspunkt og mål.

En professionel atlet vil sandsynligvis søge at øge sin sportslige præstation, hvorimod en person der lider af stres vil søge at få afbalanceret sit nervesystem.

De potentielle fordele er mange og forskellige. Se åndedrættet og termotræning som en værktøjskasse, hvori der findes det redskab som du har brug for.

At lære at bruge åndedrættet som et aktivt redskab kan resultere i forøget energi, bedre søvn, reducering af oplevelsen af stress og angst, øget fokus, hurtigere restitution og en generel forbedring af livskvaliteten.

Dette får du ud af det…
Åndedrætsøvelser kan være meget gavnlige, især når man er under pres og arbejder i en krævende sektor som finans. Her er fem fordele ved åndedrætsøvelser:

  • Reduktion af stress: Åndedrætsøvelser kan hjælpe med at reducere stressniveauet ved at aktivere kroppens afslapningsrespons. Ved at tage dybe, kontrollerede vejrtrækninger kan du mindske produktionen af stresshormoner som kortisol, hvilket fører til en roligere og mere fokuseret sindstilstand.
  • Forbedret koncentration og fokus: Regelmæssige åndedrætsøvelser kan forbedre din evne til at koncentrere dig og bevare fokus. Når du praktiserer dyb vejrtrækning, øges ilttilførslen til hjernen, hvilket kan forbedre kognitive funktioner som opmærksomhed og beslutningstagning.
  • Øget energi og udholdenhed: Dybe åndedrætsøvelser kan hjælpe med at øge energiniveauet ved at forbedre iltoptagelsen i kroppen. Dette kan være særligt gavnligt i perioder med høj arbejdsbyrde, hvor træthed kan påvirke produktiviteten. Ved at trække vejret dybt og regelmæssigt kan du holde energiniveauet oppe og bevare en høj ydeevne gennem hele dagen.
  • Bedre følelsesmæssig regulering: Ved at fokusere på din vejrtrækning kan du skabe en følelse af ro og balance, hvilket gør det lettere at håndtere stressende situationer og bevare et klart hoved.
  • Forbedret søvnkvalitet: Regelmæssige åndedrætsøvelser kan også forbedre din søvnkvalitet ved at hjælpe kroppen med at slappe af og forberede sig på hvile. En god nattesøvn er afgørende for optimal kognitiv funktion og generel sundhed. Ved at praktisere dybe åndedrætsøvelser før sengetid kan du reducere søvnproblemer og sikre, at du vågner op frisk og klar til at tackle dagens udfordringer.

Træningen er målrettet til den som ønsker at blive introduceret til åndedrætskontrol og består af videnskabelige åndedrætsmetoder, som er effektive, altid tilgængelige og nemme at udføre.

Træningen afsluttes med valgfri gradvis eksponering til kulde i isbad hvor man kan opleve dets effekter på sind og krop.

Underviser
Arrangementet afholdes hos Innercise. Deres mission er at give ethvert individ muligheden for at udnytte sit potentiale til det højeste niveau gennem åndedrætstræning og kuldeeksponering.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement kan blive videregivet til underviser og kursusudbyder til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund