Menu luk

IT - Kend din ABC, KPI, OKR

Tidspunkt
5. nov. 2024, 8.30 - 10.00
Format
Webinar
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
29. oktober 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
It-ansatte
Åben
0 5

Overvejer du, om det er tid til at skrotte bogstavbingo og fokusere på meningsfulde målsætninger? Vi dykker ned i, hvordan vi kan optimere vores tilgang til målstyring, fra farverige Excel-ark til konkrete resultater. Vi sætter fokus på både effektivitet og medarbejdertrivsel og udfordrer traditionelle KPI'er i IT-udvikling.

Du får på dette webinar

  • Indsigt i motivationspsykologi bag målsætninger.
  • Praktiske eksempler på effektiv målstyring.
  • Redskaber til at integrere forretningsmål i IT-arbejdet.

Målgruppen
Webinaret er for dig, der arbejder med IT-udvikling og ønsker at optimere din tilgang til målstyring. Det er relevant for både udviklere og ledere, der definerer, implementerer eller følger op på målsætninger i projekter.

Optimeret målstyring og kommunikation
Vi udforsker udfordringerne ved eksisterende rapporteringssystemer og introducerer alternative metoder til målstyring, der fokuserer på værdiskabelse frem for blot kvantitative målinger. Vi diskuterer vigtigheden af en visuel præsentation, der kommunikerer tydeligt og effektivt, og hvordan man sikrer, at mål er relevante for hele virksomheden, ikke kun ledelsen.

Oplægsholder
Maria Lund-Søltoft - Stifter & CEO af ReThink-Strategy Maria har baggrund i forsikringsbranchen, hvor hun har arbejdet med forretningsudvikling, digitalisering og automatisering i krydsfeltet mellem forretning og IT i mere end 10 år. De seneste år har Maria hjulpet virksomheder med forandringer med mennesket i centrum, hvilket betyder at forandringer skabes uden en implementerings afgrund. 

Anden info
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Maria Lund-Søltoft

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund