Menu luk

Udforsk konsekvenserne af Ruslands invasion af Ukraine

Tidspunkt
9. sep. 2024, 8.00 - 9.00
Format
Morgenmøde
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
26. august 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 9

Er du nysgerrig på, hvordan en verdensbegivenhed kan påvirke vores økonomi? Og dermed vores muligheder og nok så væsentligt vores begrænsning.

Har du tænkt på hvilke konsekvenser verdensbegivenheder kan have for den rådgivning, du skal give både privat- og erhvervskunder? Så er dette oplæg med Ulrik Bie om Ruslands Invasion af Ukraine lige noget for dig.

I dette spændende oplæg, vil Ulrik Bie dykke ned i de potentielle økonomiske og geopolitiske konsekvenser af Ruslands handlinger i Ukraine.

Ulrik vil undersøge tabte markeder, investeringstab, begrænset adgang til moderne teknologi og meget mere. På denne baggrund vil han komme med bud på, hvordan disse faktorer kan påvirke den finansielle sektor både nationalt og globalt.

Oplægget giver

  • Dybdegående analyse: Du vil få en detaljeret gennemgang af de potentielle økonomiske og geopolitiske konsekvenser af Ruslands invasion af Ukraine.
  • Strategisk indsigt: Opnå værdifuld indsigt i, hvordan du bedst kan rådgive dine kunder og beskytte deres økonomiske interesser i en tid præget af usikkerhed og geopolitiske spændinger.
  • Risikostyring og mulighedsudnyttelse: Få indsigt i strategier til at minimere risici og maksimere muligheder i en uforudsigelig og kompleks politisk og økonomisk situation.

Som deltager vil du få værdifuld indsigt i, hvordan du bedst kan rådgive dine kunder og beskytte deres økonomiske interesser i en tid med usikkerhed og geopolitiske spændinger. Vi vil udforske strategier til at minimere risici og maksimere muligheder i denne uforudsigelige situation.

Tilmeld dig vores oplæg i dag og vær forberedt på at opdage de skjulte risici og muligheder i Ruslands invasion af Ukraine. Lad os sammen navigere gennem kompleksiteten af geopolitiske begivenheder og sikre en sund og stabil økonomisk fremtid for din virksomhed og dine kunder.

Program
Kl. 7.30-8.00 Ankomst med kaffe og croissant
Kl. 8.00-9.00 Oplæg v. Ulrik Bie
Kl. 09.00 Tak for i dag og god arbejdslyst

Om oplægsholder
Ulrik Bie har siden 2018 været økonomisk redaktør på Berlingske og dækker internationale og danske økonomiske spørgsmål. Det være sig fra de overordnede strukturelle forandringer til de meget specifikke som eksempelvis inflation, pengepolitik og amerikansk økonomi og politik. I sine engagerende foredrag formidler Ulrik sine indsigter, hvor han forholder sig kritisk til politik, økonomi og forandringer.

Ulrik har endvidere tidligere blandt andet været cheføkonom i Institute of International Finance i Washington med fokus på G7-landenes økonomi og politiske forhold samt cheføkonom i Nykredit. Han har desuden været finansattaché på den danske ambassade i Washington og økonom i Nationalbanken. Ulrik er uddannet cand. polit fra Københavns Universitet med fokus på monetær økonomi og udviklingsøkonomi.


Ulrik Bie

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund