Menu luk

Det Blå Guld: Derfor er det attraktivt for Jette

Det tiltaler Jette Enevoldsen fra Daily Banking i Aarhus, at man som en del af Det Blå Guld-ordningen kan bibeholde kontakten til banken og kollegerne samtidig med, at man tager hul på sin efterløns- eller pensionisttilværelse.

5. jun. 2024
1 min

Pilotprojektet Det Blå Guld er så nyt, at ingen er kommet på ordningen endnu. Men Jette Enevoldsen fra Customer Relationschip Supporter i Daily Banking i Aarhus, overvejer kraftigt at blive en del af ordningen, når hun skal på efterløn eller pension.

”Det tiltaler mig meget, at man kan bibeholde en fod inden for i banken samtidig med, at man begynder sin tilværelse som efterlønner eller pensionist. Jeg har været i banken, siden jeg var 17 år, så jeg tænker, at det kunne være rart med en glidende overgang og ikke et clean cut, når jeg skal stoppe i banken”, siger hun.

Det tiltaler mig meget, at man kan bibeholde en fod inden for i banken samtidig med, at man begynder sin tilværelse som efterlønner eller pensionist
- Jette Enevoldsen fra Daily Banking i Aarhus

Hun mener, at den store fleksibilitet er til gavn for både banken og medarbejderen:

”Jeg er glad for banken og har været glad for mit arbejde i mange år. Mine opgaver og kompetencer har udviklet sig enormt gennem årene. Den viden går jo tabt, når jeg stopper. Men med denne ordning får banken mulighed for at bibeholde noget viden i koncernen, siger hun og uddyber:

”Og så er det naturligvis også dejligt fleksibelt for banken i forhold til at hive arbejdskraft ind”.

Det samme gælder den anden vej rundt:

”Jeg tænker, at det samme gør sig gældende for de medarbejdere, der kommer på ordningen. Man kan påbegynde sin tilværelse efter arbejdsmarkedet samtidig med, at man beholder kontakten til arbejdspladsen”.

Jette Enevoldsen overvejer at blive en del af Det Blå Guld. Så kan hun bibeholde kontakten til kollegerne i Daily Banking, som netop har været på besøg i hendes kolonihave (billede 2). 

Seneste nyt