Menu luk

Se video fra TR-seminar og repræsentantskabsmøde

Vi snakkede om kultur og psykologisk tryghed, da vi samlede koncernens 170 tillidsrepræsentanter til årets seminar. Se video fra dagene, hvor vi også afholdt repræsentantskabsmøde og var i skoven til teambuilding øvelser.

11. sep. 2024
1 min

I sidste uge tyvstjal vi samtlige tillidsrepræsentanter her i banken og hev to dage ud af kalenderen til årets TR-seminar og repræsentantskabsmøde.

Teamet var kultur og psykologisk tryghed og vekslede mellem oplæg og praktiske øvelser med udgangspunkt i deltagernes hverdag.  

Dennis Nørmark var manden, der tog os igennem begrebet kultur, for hvordan skabes kultur på arbejdspladsen mellem mennesker, og hvordan skelner vi mellem den formelle og lokale kultur?

På dag to fik vi besøg af Louise Luxhøi fra Hartmanns, der tog os i hånden og klædte os på i forhold til psykologisk tryghed. Hun kom blandt andet ind på, hvordan vores følelser smitter kollegerne, og hvordan psykologisk (u)tryghed påvirker vores arbejdsliv.

Vi sluttede dagene af med repræsentantskabsmøde, hvor tillidsrepræsentanterne blandt andet hørte den mundtlige beretning fra formandskabet.

Indimellem oplæg og øvelser var også tid til teambuilding øvelser i skoven og networking på tværs af forretningsområder.

Video fra TR-seminar og repræsentant-skabsmøde

Psykologisk tryghed og kultur på arbejdspladsen var hovedtemaerne på årets seminar.

"Det er fantastisk at være her"

Hør tre deltageres oplevelser af TR-seminar og repræsentantskabsmøde.

Seneste nyt