Menu luk

Kollektiv pension og forsikring via PFA

Tegn en kollektiv pensionsordning hos PFA Pension, hvor du også kan få kollektive forsikringer. Det giver dig råd til mere i fremtiden og tryghed nu og her, hvis du bliver syg.

PFA Pensions tilbud om kollektiv pensionsordning og forsikring hedder MedlemsPlus. Med MedlemsPlus er du sikret en pensionsordning og forsikringer med fx engangsudbetaling ved kritisk sygdom og løbende udbetalinger, hvis du oplever tab af din erhvervsevne.

Hvordan dækker forsikringen?

Indgår du en aftale med PFA Pension, indeholder den som standard en række forsikringsdækninger, som du kan supplere med individuelle tilvalg.

Basispakken indeholder:

  • PFA Kritisk sygdom: Engangsudbetaling på 125.000 kroner skattefrit.
  • PFA Erhvervsevne: Løbende udbetaling på 150.000 kroner
  • PFA Liv: Engangsudbetaling på 300.000 kroner skattefrit.

Hvad skal du som minimum indbetale på pensionsordningen?

For at oprette Medlemsplus med forsikringer skal du som minimum indbetale 2.000 kroner om måneden på din pensionsordning, der - i lighed med andre pensionsindbetalinger - er fradragsberettiget.

Hvis du vælger at indbetale minimumsbeløbet og risikodækninger, der svarer til basispakken, er prisen for risikodækninger pt. 553 kroner, og du vil altså spare 1.447 kroner op til din pension. Husk at dine indbetalinger til pension er fradragsberettiget.

Sådan gør du

Læs mere om MedlemsPlus og dine muligheder på PFA’s hjemmeside.

Du kan også booke tid til online rådgivning hos PFA Pension på 39 17 60 19.

Få forsikring hos Tryg

Bilforsikring, rejseforsikring eller personforsikring? Få attraktive tilbud og faste lave priser på dine forsikringer i Tryg. Start med et forsikringstjek og find ud af, om du kan spare penge eller få bedre dækning.

Læs mere

Kontakt PFA Pension

39 17 60 19