Menu luk

Barselsnetværksmøde - Er Lean stadig aktuelt?

Tidspunkt
24. okt. 2024, 10.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
10. oktober 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
2 4

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.  

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet alle medlemmer på barsel at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder står for de faglige indlæg alt imens, at du netværker, får ny inspiration og pusler om din baby. 

Læs mere om samarbejdet og netværksmøderne her


Den 24. oktober kan du deltage i netværksmødet ”Er Lean stadig aktuelt?"

I de fleste organisationer, har vi en tendens til at arbejde med store og mange implementeringsplaner for at skabe løbende forbedringer. Planerne holder bare sjældent og nogle går endda helt tabt.  

Ann Møller Svendsen har set flere eksempler på disse organisationer, der har de bedste intensioner om at arbejde med Lean med fokus på løbende forbedringer, men de formår ikke at få medarbejderne involveret eller fastholde motivationen.  

Lean bygger i høj grad på medarbejderinvolvering i løbende forbedringer, men hvorfor er det så svært. Og hvorfor er Lean blevet et fy-ord i mange organisationer. Er Lean overhovedet stadigt aktuelt? Og hvorfor er det så svært at få succes?  

Ann vil føre dig igennem nogle af disse spørgsmål. Vi vil kigge på, hvad der kendetegner, nogle af de virksomheder, der har succes med Lean. Ann vil besvare spørgsmålene: Hvad går Lean ud på? Hvad er en Lean kultur? Hvordan bevæger vi os væk fra store implementeringsplaner og hen imod små eksperimenter?  

Dagen vil bl.a. byde på 
 

  • En grundlæggende forståelse af Lean
  • Konkrete eksempler fra den virkelige verden og en læring om, hvad der sker, når det lykkedes – og hvorfor det nogle gange går galt
  • En helt konkret metode, som du kan implementere og opleve løbende forbedringer, der vil motivere resten af organisationen 
     

Tilmelding til online deltagelse

Log på og tilmeld dig netværksmødet. Dette er tilmelding til online deltagelse. Ønsker du at deltage fysisk, kan du tilmelde dig her.

Praktisk information 

Al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies. 

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.  

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet. 

Om foredragsholderen

Ann Møller Svendsen er stifter og partner i Lean Akademiet. Ann har arbejdet med Lean siden 2002, hvor hun som direktør for en produktionsvirksomhed, stod i spidsen for at implementere Lean. Ikke fordi hun havde set lyset, men fordi kunderne (bilfabrikanterne) forlangte det. Heldigvis så Ann lyset og har siden 2006 undervist og implementeret Lean i mange danske virksomheder.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund