Menu luk

Barselsnetværksmøde - PAUSE POWER - Få kvalitet i arbejdet og energi til livet

Tidspunkt
6. nov. 2024, 10.00 - 13.00
Format
Netværksmøde
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
23. oktober 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle medlemmer
Åben
0 6

Bemærk, at dette arrangement udelukkende er for medlemmer på barsel.  

Sammen med det professionelle barselsforum Inspired Beyond Babies (IBB) tilbyder Finandsforbundet alle medlemmer på barsel at deltage i netværksmøder, hvor kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder står for de faglige indlæg alt imens, at du netværker, får ny inspiration og pusler om din baby. 

Læs mere om samarbejdet og netværksmøderne her


Den 6. november kan du deltage i netværksmødet ”PAUSE POWER - FÅ KVALITET I ARBEJDET OG ENERGI TIL LIVET"

Pauser lyder af pjæk og slendrian. Noget for dem, der ikke kan klare mosten eller ikke har nogen ambitioner tilbage. Men er det nu sådan? Næ.

Pia Hauge forklarer, at hjernepauser kan bedst beskrives som lovlig hjernedoping uden bivirkninger, da en god hjernepause genoplader stort set alle kognitive funktioner. En effektiv hjernepause giver mere kreativitet, bedre koncentrationsevne, mindre stress, højere effektivitet, mere energi og bedre beslutninger. What’s not to like?

Den gode nyhed i dette foredrag er, at du hverken behøver en entusiastisk mindfulness instruktør eller dyre apps med ignorerbare notifikationer. Pauser er gratis og demokratiske – vi skal bare lige huske hvordan.

Foredraget giver dig masser af konkrete råd til:

  • Hvordan du holder en effektiv hjernepause i din ledelse, dit arbejdsliv og dit privatliv?
  • Tips til hvad du skal sige til chefen, når du lige lægger et frikvarter ind.
  • Hvordan du får hele teamet med på pause-vognen og skaber en pausekultur?

Tilmelding til online deltagelse
Log på og tilmeld dig netværksmødet. Dette er tilmelding til online deltagelse. Ønsker du at deltage fysisk, kan du tilmelde dig her.

Praktisk information 

Al praktisk information om arrangementet vil du modtage direkte fra Inspired Beyond Babies. 

Dit navn, stilling, email og virksomhed vil derfor blive videregivet til IBB alene til brug for deres afvikling af arrangementet.  

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet. 

Om foredragsholderen
Pia Hauge er bogaktuel med Pause Power – hvordan vi får kvalitet i arbejdet og energi til livet (udkommer på Gyldendal 2024).

Pia rådgiver til daglig Danmarks største virksomheder om bæredygtig ledelse. Og så er hun tidligere chefrådgiver i DR og headhunter.

Kontakt

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund