Menu luk

Fra tørre tal til saftige resultater - produktmetrikker i praksis

Tidspunkt
25. okt. 2024, 9.00 - 15.00
Format
Online
Afholdelsessted
Webinar
Tilmeldingsfrist
18. oktober 2024
Pris
Gratis
Målgruppe
It-ansatte
Åben
2 5

Ved første tanke kan det lyde tørt, men produktmetrikker er faktisk en central drivkraft for dit produkts succes og for, at du kan træffe informerede beslutninger. 

Denne Masterclass giver de nødvendige værktøjer og indsigter til at mestre produktmetrikker og sikre, at dit produkt når sit fulde potentiale. Vi fokuserer på anvendelse i praksis og udforsker sammen den bedste praksis og retningslinjer.

Det kan du efter kurset

  • Du forstår forskellen mellem input-, output- og outcome-metrikker.
  • Du kan skelne mellem kvalitative og kvantitative metrikker.
  • Du ved, hvordan du udpeger og anvender effektive produktmetrikker.
  • Du ved, hvordan du effektivt måler dit/jeres produktsucces.

Målgruppe
Dette online kursus er ideelt for alle, der ønsker at optimere deres produkters succes ved at forstå og anvende effektive metrikker. Du arbejder muligvis som Afdelingsleder, Product Manager, Product Owner, Forretningsudvikler, Lead developer, Scrum Master, Agile Coach.

Grundlæggende viden om produktmetrikker
På dette online kursus får du al den basisviden om produktmetrikker, du skal bruge for at komme i gang med at anvende dem effektivt. Du vil lære at identificere hvilke metrikker, der er relevant for lige præcis dit produkt, og vi gennemgår både faldgruber og best practice når det kommer til produktmetrikker.

Vigtigt!
Dit navn, e-mail, billede og video kan være synlig for de øvrige deltagere til arrangementet. Dit navn, mail og virksomhed kan desuden blive videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet, hvorefter du vil blive frameldt.

Vedr. link til udsendelsen
Vi sender link ud til deltagerne to par dage før arrangementsafholdelsen samt to timer før. Dog oplever vi ofte, at nogle spamfilte og firewalls definerer mails med link som en potentiel trussel. Det resulterer i, at vores medlemmer ikke modtager linket eller at det ender i mapper som uønsket eller spam.

Derfor beder vi dig om at holde øje med din mail i dagene før. Har du ikke modtaget linket sidste hverdag før afholdelsen, beder vi dig kontakte os på nedenstående mail inden kl. 15.00, så vi kan sikre os, at du ikke går glip af arrangementet. 

Du kan også finde linket inde på MitForbund, når du er logget ind.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund