Menu luk

Kom på masterclass med Morten Münster i adfærdsdesign

Tidspunkt
5. nov. 2024, 0.00 - 0.00
Format
Online, On-demand forløb
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
30. oktober 2024
Pris
500,00 kr.
Målgruppe
Alle medlemmer, Ledere
Åben
0 5

Dette er et On-demand kursus, som du får adgang til d. 5. november. Her åbnes for adgang til 30+ lektions-videoer samt en række cases og bonusmoduler om vaner og det at træffe beslutninger.

Få konkrete værktøjer til at blive endnu bedre til at skabe forandringer i et forløb som er konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. 

Du får en introduktion til adfærdsdesign, så vi er sikre på, at fundamentet er stærkt. Vi luger ud i klassiske misforståelser og forsøger at tangere nørdeniveau et par gange uden at miste sansen for, at vi er der for at lære noget, du kan gå ud at bruge med det samme. 

Vi gennemgår 7 klassiske adfærdsprincipper, der kan hjælpe dig til at finde praktiske løsninger på de adfærdsproblemer, du bokser med i dagligdagen. Helt lavpraktiske greb, du kan vende tilbage til, når du sidder på kontoret, eller hvor du nu residerer. 

Dit udbytte som deltager

  • En klarere forståelse for, hvorfor mennesker gør, som de gør
  • Praktiske redskaber til at ændre adfærden hos dine modtagere (eller dig selv)
  • Konkrete metoder, som du kan bruge alene eller i dit team til at skabe jeres næste forandring

Praktisk 
Vi inddrager et væld af konkrete eksempler og praktiske cases på, hvordan andre har brugt adfærdsdesign til at skabe løsninger. Vi kommer vidt omkring, offentligt og privat, Danmark og udland. 

For at holde fokus på virkeligheden kommer du også til at løse konkrete cases samt reflektere over principperne i forhold til din egen praksis. 

Udover de 30+ lektions-videoer, som du får adgang til den 5. november, er der en række cases og bonusmoduler om vaner og det at træffe beslutninger. Dertil har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til Morten Münster omhandlende de forskellige lektioner og dine specifikke udfordringer.

Målgruppe
Masterclassen er for begyndere og letøvede. Det vil sige, at hvis du ikke ved noget om adfærdsdesign, så kan du roligt tilmelde dig – vi tager den fra starten og accelererer dig gennem feltet. 

Hvis du har læst bogen Jytte fra Marketing, så er du i letøvet-målgruppen. Du vil også få en masse ud af det. Ikke mindst alle cases, opgaverne, metoden og live-interaktionen. 

Hvis du derimod har taget længere workshops om feltet eller suget al litteratur om emnet, vil jeg ikke anbefale dig at hoppe med. For som nævnt er en del af forløbet også en introduktion til feltet.

Tag sammen med andre
Vi anbefaler, at du tager Masterclass i Adfærdsdesign med din kollega, dit team eller din afdeling. Det har deltagerne indtil nu været meget glade for. Du kan sagtens tilmelde dig, selvom du kun er dig selv, men du får ikke så meget ud af det ift., hvis I var to eller flere.

Der er tre grunde anbefalingen:

  • Morten Münster tilrettelægger masterclassen ud fra den præmis, at I er flere til stede. Der vil være opgaver, refleksioner og quizzer, som kræver, at I sidder to eller flere sammen i rummet (eller på Teams).
  • Det er langt mere sandsynligt, at du får gennemgået masterclassen og brugt principperne i den, hvis du gør det sammen med din kollega, dit team eller din afdeling.
  • Når én person får ny viden, er det ekstremt svært at få til at leve bagefter i organisationen. Når I derimod er flere, så får I fokus og mulighed for implementere den nye viden.

Svendeprøve
Du kan vælge at udarbejde en svendeprøve og afleveringsfristen er den 15. januar 2025. Du får mere at vide om denne svendeprøve, når du får adgang til masterclass.

Din tid og hvordan
Der er som nævnt en række lektions-videoer, I skal se, samt øvelser og refleksioner på baggrund af dem.

Vores anbefaling er: Tag masterclass i en periode på 6 uger, hvor du reserverer 3 timer om ugen. Du bestemmer selv, hvordan du begynder. Men husk at der er afleveringsfrist på svendeprøven, så vi anbefaler at du begynder senest den 18. november.

Den 5. november modtager du en mail med brugernavn og kodeord, som du skal bruge for at kunne få adgang til materialet.

Om underviser 
Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign, og han er forfatter til tre bestsellere om adfærd.

Derudover står han bag konferencen Behavers, der er Danmarks ledende konference om adfærd og forandringer.

Han har arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Ørsted, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Betaling
Du vil modtage en faktura på deltagergebyret ca. 5 dage før afholdelse. Ønsker du denne faktura udstedt til din arbejdsgiver, bedes du sende en mail til Center for læring og udvikling. Har du forsøgt at betale ved tilmelding, og denne betaling ikke er gået igennem, så er du alligevel tilmeldt arrangementet, og vil modtage en faktura på beløbet.

Afbud
Du kan gratis melde afbud til den 30. oktober. Melder du dig til eller melder du afbud senere, refunderer vi ikke dit deltagergebyr.

Anden info
Vi gør opmærksom på, at dit navn og e-mail kan være synlig for de øvrige deltagere i arrangementet. Dit navn og e-mail bliver videregivet til underviseren, alene til brug for undervisers afvikling af arrangementet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger samt synliggørelse af disse for de øvrige deltagere. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt

Center for læring og udvikling

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund